fbpx

 Éttermeink 
 Éttermeink 

VIN.VIN CITY

HANGULATOS ÉTTEREM BUDAPEST SZÍVÉBEN

Vin.Vin city egy Vietnámi street-food étterem amelynek célja, hogy minőségi ételeket kínáljon kivételes termékekkel, elérhető áron. Mi, mint étterem, folyamatosan fejlődünk, hogy megőrizzük ételeink hitelességét minden szakácsunk Vietnamból származik, Díj nyertes egyedi tervezésűéttermeink meleg, mégis családias hangulattal rendelkeznek. Vin.Vin city Andrássy úti étterme 2018-ban nyitott. Ez Budapest egyik leghíresebb útja. Második Vin.Vin city éttermünk 2020 Augusztus óta van a Bécsi utcában amely a Fashion Streethez közel nyitott amely egy szintén híres turista hely Budapesten.Végül a harmadik Vin.Vin city éttermünk 2022 Áprilisban nyitott meg Budán a Bartok Béla úton.

VIN.VIN EXPRESS

KIFOGÁSTALAN VIETNAMI ÉTELEK, ELÉRHETŐ ÁRON

A Vin.Vin express éttermeink iroda házak közelében találhatók. Célunk az volt, hogy azoknak akik be akarnak ugrani egy gyors,egészséges, de szuper megfizethető és ízletes vietnami ételre nálunk megtalálják ezt. Önkiszolgáló éttermeink letisztult, modern megjelenésűek, ugyanakkor barátságosak is.
Első Vin.Vin express éttermünk 2016-ban nyitott a Duna tower közelében, mai napig több száz office-ost szolgálunk ki itt. Második Vin.Vin express éttermünk a Váci úton található. hasonló koncepción alapul. Jelenleg itt található a központunk.